Egyedi alkatrészgyártás

A FIX-FACTORY Kft a közelmúltban alakult, dinamikusan fejlődő kkv., mely kis és nagy szériás alkatrészek gyártásával, valamint egyedi termékek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

Célunk, hogy megbízható és gazdaságos megoldást dolgozzunk ki megrendelőink részére, hozzájárulva ezzel ügyfeleink sikerességéhez.

Rugalmas, kreatív megoldások partnereink igényeinek megfelelően, gépparkjuk műszaki színvonalának javítása érdekében fokozva ezzel a termelés műszaki biztonságát és termékenységét .

Társaságunk az általa végzett engedély köteles tevékenységek tekintetében kötelezettséget vállal arra, hogy szükséges engedélyeket és hatósági hozzájárulásokat beszerzi, illetve bejelentési kötelezettségének eleget tesz.

A tervezés folyamata több éves szakmai tapasztalattal rendelkező mérnökök által történik, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek, főként egyedi termékek tervezésében.

Tevékenységünk során a minőséget helyezzük középpontba, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk felhasznált alapanyagok, alkatrészek minősített beszállítóktól származzanak.

Általunk gyártott alkatrészek

Egyedi alkatrészre van szüksége?